Prima pagină » Proiecte Fonduri Structurale » ANTREPRENORI SMART
ANTREPRENORI SMART, Universitatea Spiru Haret
Adresa : Str. Italiana, nr. 28, etaj 1, sector 2, Bucuresti
Telefon : 021.455.1081

ANTREPRENORI SMART

Tineri Responsabili, Ambitiosi, Motivati, de Succes

Program: POCU/82/3/7/104098
Denumire proiect: Antreprenori SMART – Tineri Responsabili, Ambițioși, Motivați, de Succes

Obiectivul general:
        
Sustinerea antreprenoriatului si a ocuparii pe cont propriu prin furnizarea de programe de formare profesionala in vederea infiintarii de intreprinderi cu profil non-agricol in mediul urban si crearea de noi locuri de munca, cu efecte pozitive pe termen lung in privinta dezvoltarii mediului antreprenorial din regiunea Sud Muntenia.
         Proiectul contribuie totodata la promovarea culturii antreprenoriale, dar si la dezvoltarea abilitatilor membrilor din Grupul Tinta de a identifica in mod realist si de a aplica in practica idei de afaceri, cu efecte pozitive pe termen lung in privinta cresterii gradului de ocupare pe cont propriu din regiunea Sud Muntenia.
In mod concret, se vor aplica masuri profesioniste de formare in domeniul antreprenoriatului pentru 350 de persoane din regiunea de implementare, vizand cresterea nivelului de ocupare si cresterea directa a nivelui de trai al acestora.
         Astfel, proiectul contribuie la atingerea obiectivului Strategiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca 2014-2020, unde se mentioneaza cresterea ratei de ocupare a populatiei cu varsta cuprinsa intre 20-64 de ani.

Obiective de cercetare: Efectuarea unei analize și elaborarea unui studiu privind impactul programelor de sprijinire a antreprenoriatului asupra mediului de afaceri în regiunea de implementare.

Rezulte de cercetare: Studiu preliminar privind nevoile dedezvoltare a mediului antreprenorial în corelație cu mediul de afaceri din regiunea Sud-Muntenia

 

www.antreprenorismart.ro